fredag 25 april 2014

IN FLAMES "Siren Charms" - omslaget

 
Nya albumet av IN FLAMES kommer i september (edit: 5 september, första singeln 13 juni) och nedan ses omslaget till "Siren Charms" som plattan heter. Roligt tycker jag, för IN FLAMES fastnar inte i ett uttryck utan det bildmässiga utvecklas, liksom musiken, så även förhoppningsvis på detta album.
 
"Siren Charms" ges ut via Epic Records, som är ett Sony-bolag, utom i Sverige där Anders Fridéns Razzia Records sköter utgivningen, om jag fattat det hela rätt.



fredag 11 april 2014

Nyheter från IN FLAMES - äntligen!

Vi har spekulerat ett tag nu, i vad som händer i IN FLAMES-lägret och varför info om, och smakprov från, nya plattan dröjer. Ja, inte har vi precis fått svar på varför, men idag "läcktes" en del info via bandets fejkat hackade. hemsida. "Siren Charms" heter albumet och det släpps i december september. Väntar nu bara på fler, helst audiovisuella, "läckor" från bandet :-)

Bandet har ju alltid varit mycket för att skämta, vem minns inte Leinad från studiorapporterna inför "A Sense of Purpose", och att sidan skulle vara "hackad" på riktigt är nog en minimal risk.

Jag gottar mig verkligen åt att snart få ta del också av lite musik från plattan, nu kan det ju inte dröja alltför länge.