torsdag 31 december 2015

Årslistor, årslistor, årslistor... och en fin liten låt.

Mm, listorna står som spön i backen så här års och då inte minst årets albumtopplistor. På WeRock.nu är vi inte sämre (även om just jag var det förra året - sämre alltså) och vi publicerar våra listor först när året faktiskt är slut.
Därför kan också märkliga saker hända mot slutet av året, som t ex att en skiva jag inte lyssnat på tidigare men som dykt upp på en kollegas bästalista - tack Tomasz för tipset :-) bara seglar in och tar plats så här i sista sekunden. Det står ännu och väger, först efter nyår avslöjas hur den egentligen ser ut, min 10 i topp-lista. Här är dock första singeln från det aktuella bandet; Living With the Dead från WITH THE DEADs självbetitlade debutplatta. Hittas även vi Spotify nedan, lyssna in t.ex. den fantastiska Nephthys - och var har du egentligen hört det där introt förut?

torsdag 24 december 2015

onsdag 9 december 2015

ROTTING CHRIST - Elthe Kyrie

Jäklar. Jäklar. Jäklar. Så. Bra. Ett av mina favoritband släpper nytt i februari och jag blir först helt förvånad när jag hör inledningen av Elthe Kyrie; är detta verkligen ROTTING CHRIST? Det är det verkligen visar det sig, och den dynamik första spåret från kommande albumet "Rituals" bjuder på får mig att glädjas djupt in i hjärtat. Upprymd av förväntan är vad jag blir. Detta kan bli precis hur intressant och spännande som helst.

Du kan lyssna på Elthe Kyrie bl a via Close-Up Magazine 

Uppdatering 14/12: nu även via Youtube.