lördag 24 juli 2010

Sonisphere-nytt

"Sveriges största festival" säger Sonisphere nu när man nu sålt de 45 000 biljetterna. Ja, visst är det galet stort (sen om det är en "riktig" festival när det bara utspelas under en dag kan man ju ha åsikter om). Spelschemat är släppt:Första band på scen klockan 12 alltså. "När sista artisten spelat klart stänger området". Utöver de två huvudscenerna kommer det även att finnas en mindre scen där "nya spännande akter" ska få chansen, inga bandnamn släppta ännu.

Det ska bli fruktansvärt kul att se alla de här banden; ANTHRAX, ALICE COOPER och IGGY som jag inte sett tidigare, SLAYER som vi såg på Globen för tre år sedan och naturligtvis IRON MAIDEN som jag sett de tre senaste gångerna de varit i Sverige, och som alltid bjuder på en fantastisk show och som jag aldrig kan tröttna på.

Efter några veckors uppehåll "nystartar" Sonisphere nästa helg med en tredagarsfestival i England för att sedan avsluta i Sverige och Finland helgen därpå. Läs om Sonisphere Prag på WeRock, där vi också har öppnat en omröstning om bästa band av de stora som ska uppträda här i Stockholm.

Poison - annars blir jag besviken...

2 kommentarer:

  1. Är peppad som satan, hoppas på fint väder! Det enda som känns surt är att Hammerfall tog Dios plats :( skandal egentligen..

    SvaraRadera
  2. Ja, man får verkligen hoppas vädret rätar till sig igen efter omslaget som blivit nu. Så du tar dig ända ner hit till huvudstaden, Andy, för att se de här storheterna? Kul :)

    Jag ser det snarare som att Dios plats är tom... Hammerfall är bara ett av "tilläggsbanden".

    SvaraRadera