måndag 14 april 2008

Soilwork - nu och i sommar

What's up? Inget särskilt, men här får ni en riktigt fiiin video med Soilwork, vilka jag ser mycket fram emot att se live i sommar. Det här är en video som man inte bara kan stå ut med att titta på en gång, utan faktiskt till och med se om igen. Och det - det händer verkligen inte för ofta!

Bland annat om den senaste plattan "Sworn to a Great Divide" pratade sångaren, Björn "Speed" Strid, i höstas i en intervju med Tomasz på Werock.

Soilwork - Exile (Sworn to a Great Divide)

5 kommentarer:

 1. Hoppas dom inte lägger ner verksamheten bara efter allt strul de haft senaste året

  SvaraRadera
 2. Bra video, men jag förstår inte varför sångarna måste skrika så högt!
  Farmor Signe

  SvaraRadera
 3. Underbar kommentar från Farmor Signe.
  Har inte lyssnat så mycket på Soilwork men får väl ge dem en chans på sommarens Metaltown. Det blir första gången jag ser dem live.

  Kom på en sak till dig Kim. Tom Morello har ett soloprojekt som heter the Nightwatchman. Kolla in http://www.youtube.com/watch?v=AEU1ys-JJ48.

  SvaraRadera
 4. Näe, Tomasz, det hoppas vi verkligen att de inte gör! Det känns som om jag har "försummat" Soilwork och de är en av huvudanledningarna att det blir just Metaltown för oss i sommar.

  Signe: Jag har ju en tendens att ta kanske retoriska frågeställningar ordagrant :), så: Sångarna vill nog använda sitt instrument = rösten, att föra fram känslan i låten med. Sorgen, tvivlet, glädjen, skräcken, raseriet eller vad det är h*n vill uttrycka. Då måste men kanske skrika högt ibland... Tror jag.
  mvh/ "Skulle-kunnat-vara-farmor" Kim

  Shadows - plötsligt får jag lägga en ny favoritartist till min samling. Just nu träffade det precis rätt...
  Tack.

  SvaraRadera
 5. Då har du nåt kul att se fram emot Kim - har sett Soilwork ett antal gånger och de har en väldigt hög lägstanivå plus att de har ett jäkla stall av bra låtar att välja på.

  SvaraRadera