tisdag 3 juni 2008

Svarta vindar och annat smått och gott

Black metal-bandet Blackwinds från Sundsvall albumdebuterar med "Flesh Inferno". Bandet startade för tio år sedan som ett sidoprojekt av några medlemmar i Setherial. Tycker du albumdesignen har likheter med Watains senaste, "Sworn to the Dark"? Jodå Erik Danielsson från Watain är den som skapat omslaget till "Flesh Inferno".

För en recension av albumet tar du dig till Werock.se, där det som alltid i månadsskiftet finns en hel hög av färska recensioner upplagda.

3 kommentarer:

 1. Jättekul att du uppmärksammar Blackwinds. Själv varit inne bandets MySpace: http://www.myspace.com/blackwindsdomain
  och lyssnat lite den senaste tiden. Hade till och med tänkt skriva ett inlägg men det får räcka med din recension och denna kommentar.

  Det finns en trailer för den nya skivan här: http://www.youtube.com/watch?v=JhuXhQYlHYM

  Läste även en intervju med bandet här: http://www.slavestate.se/?d=2008-05-20

  Äger ingen skiva med Blackwinds utan bara hört det som finns på bandets MySpace men det tycker jag är bra. Kul att de nämner Deathspell Omega som ett av två band som de respekterar. Har du givit DO en chans än?

  SvaraRadera
 2. Tack för de kompletterande länkarna till Blackwinds :) (Däremot är inte Myspacesidan bandets officiella, utan fan-driven, om jag förstått rätt)

  Jag har lyssnat lite förstrött på "Fas - Ite, Maledicti..." - och det går naturligtvis inte ;) Ska ta tag i Deathspell Omega så småningom. Måste nog läsa på lite också för att lägga en fast mark under gungflyn först...

  SvaraRadera
 3. Ok trodde den var officiell. Bra att du påpekade det.

  Det uppskattas att du plockar fram lite mindre kända band och tipsar om dem. Fortsätt med det!

  SvaraRadera