fredag 30 maj 2008

"Att man kunde skrika sig in på Gröna Lund..."

Torsdagen bjöd på en på alla sätt underbar svensk sommarkväll på Grönan! Engel har tagit ytterligare ett steg framåt som liveband sedan vi såg dem senast i höstas. Och In Flames totalföreställning var både bedövande och helt bedårande.


Jag återkommer på något sätt med en längre rapportering från denna fantastiska metalafton.

5 kommentarer:

 1. Förväntade mig nästan ett inlägg idag om att du hade varit på konserten. Åker till Stockholm idag men det är ju tyvärr lite sent. Ser fram emot en längre rapport.

  SvaraRadera
 2. Kanske var det för att jag inte kunde höra nåt av syntarna eller att jag fastnade mitt i moshpiten bland en massa idioter eller det faktum att det mest var kids där som förtog känslan. Men för mig var giget en vanlig dag på jobbet för bandet. Dock tyckte jag Anders mellansnack var roligt och att få höra det nya materialet live

  SvaraRadera
 3. Jo, Tomasz, som jag sagt i något annat sammanhang tror jag upplevelsen av en konsert mer än något, är mycket personlig och beroende av ens egen situation just där och då. Men varför skulle inte "kidsen" få ta del av högkvlitativ metal? Jag var snarast förvånad att det var så många i publiken som var med på "Trigger", "Cloud Connected" och "Clayman" (shit, va bra den är!) Men jag håller med dig om att det var himla roligt att höra de nya låtarna live - och de funkar verkligen :)

  Shadows: dålig timing ;)

  SvaraRadera
 4. min polare filmade Engel för en kommande rel på nån Engel dvd .

  SvaraRadera
 5. Åhå, var det han som sprang längs scenkanten och framkallade "metalhornsvågen" med sin kamera innan Engel gick på? Kul! Var du där? Såg dig inte bland de andra 15 000....

  Själv är jag riktigt svag för Engel sedan jag skrev om deras debutplatta och vi såg dem som förband till Dimmu Borgir i höstas.

  Kommer snart en recension från Grönan på Werock också.

  SvaraRadera