söndag 5 augusti 2012

Skogsröjetvecka - spelschema

Denna vecka har vi Skogsröjet framför oss, på fredag-lördag. Som nämnts (eller tjatats... :-) här på bloggen är TESTAMENT huvudbandet för mig - ALICE COOPER och DORO må förlåta - men i övrigt är myckte oklart gällande vad jag vill se.  
Självklart ser jag de två ovan nämnda storakterna liksom ANVIL, de personliga favoriterna ENGEL, HARDCORE SUPERSTAR och, om jag orkar, MÄRVEL på lördagsnatten. Lite nyfiken är jag även på UNISONIC, SATOR och EYES WIDE OPEN.  
Annars är det ganska mycket frågetecken och okända band för mig. Har du ett råd att ge mig? Vad bör jag inte missa? När är det s.a.s. lämpligt att ta matpaus enligt din mening, osv? Mottager mer än gärna råd, tips, varningar(?) och kommentarer.
Edit: fredagens spelschema är ändrat!

4 kommentarer:

 1. SISTER SIN var småtrevliga när jag såg dem här i påskas, men de du verkligen inte får missa är MÄRVEL - skönare partyrock lär du få leta efter! :-)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Får fördela mina gracer då mellan SATOR som jag är lite nyfiken på, och SISTER SIN. Nu är väl egentligen partyrock inte riktigt vad jag helst vill ha ;) men MÄRVEL har jag bokat in i planen - bara jag orkar och bussarna i urskogen vill...

  SvaraRadera
 3. Är du tidigt på plats tycker jag att du ska kolla in Norrköpingsbandet Darosham. Dom kör en blandning av trash och lite döds.

  SvaraRadera
 4. Absolut ska jag kolla in DAROSHAM om jag bara hinner dit i tid till klockan 16 :-)

  SvaraRadera