onsdag 25 juli 2007

Fictionfeber

Dark Tranquillityfebern har inte släppt ännu - och den kan jag gärna leva med länge än :) Så jag kan bara inte undanhålla er denna lilla godbit, promo-videon för Terminus (Where death is most alive). De hängivna fansen måste nog bara älska eller avsky denna video med hela bandet som headbangande Legogubbar. Jag älskar den!

Tycker också det signalerar en sympatisk självdistans från bandets sida.

6 kommentarer:

 1. *skratt* klockren, och som sagt visande på en väldig självdistans...

  SvaraRadera
 2. Mycket cool video! Gillar band med självdistans.

  Kul att hitta ännu en blogg som handlar om metal!

  SvaraRadera
 3. Förresten: Du borde tillåta anonyma inlägg. Blir så krångligt annars. Så mycket spam för du väl inte?

  Min blogg som är länkad i namnet är inte den officiella utan en skitblogg. Du kan nå mig på http://marathonman.blogsome.com

  SvaraRadera
 4. Tomczek, tack för tipset om anonyma inlägg, ska titta på det. Jag är ganska ny i "bloggträsket" och har inte ändrat några av grundinställningarna.

  Vad gäller metal kanske du kommer finna Kim ganska "otrogen" emellanåt, här kommer nog dyka upp både punk och annat (som Linkin Park t ex :)). Men tack för att du tittar in, hoppas du kommer hitta nåt intressant emellanåt!

  SvaraRadera
 5. Du har väl noterat bandets sväng genom Sverige i höst?

  SvaraRadera
 6. Definitivt noterat, Stockholm 6 september ligger närmast. Men tack för omtanken :) Jag såg dem ju på Hultsfred men då hade jag inte så mycket av deras musik "med mig" som nu. Å andra sidan är det mycket som lockar i höst: Apocalyptica och Black Crusade är redan inbokat, men också t ex Dimmu Borgir, Dream Theater, en del J-rock, och Behemoth! Och man kan ju inte få allt... Tyvärr!

  SvaraRadera