måndag 29 december 2008

Topp 10 2008, plats 2

In Flames - "A Sense of Purpose"

In Flames efterlängtade nionde album landade i skivdiskarna i april och i mitt hjärta strax därefter. Med ett så välspelat, välproducerat, välkomponerat och öht välgjort album kunde det väl riskera att bli lite för välkammat och tråkigt? Men inte - inte på något plan. "A Sense of Purpose" är en platta som både tilltalar från start och fortsätter att innehålla spännande ingredienser att avtäcka långt efter att den första berusningen är över. In Flames gjorde det igen. Tack.

"Det här albumet påminner om Pettson och Findus-böckerna" skrev Gaffeln i en kommentar till min recension på Werock. "Ju mer man kollar på bilderna så märker man fler och fler detaljer och det blir bättre och bättre." Precis så!

Alias


Recension av EPn "The Mirror's Truth".

2 kommentarer:

  1. jag håller med att a sense of purpose är en riktigt bra platta - bara låtarna the mirror´s truth och Alias - köpte den när den kom ut och har lyssnat på den oavbrutet i nästan en månad......väntar med spänning på vilken platta som kommer på första plats. Gott Nytt år önskar jag dig.

    SvaraRadera
  2. Och "The Chosen Pessimist", och "March To The Shore" m fl, m fl låtar :)

    Det är lite problem med förstaplatsen, så vi får se hur det blir. Hoppas bara att det ska lösa sig innan året är slut...

    Tack, och Gott nytt år till dig också :)

    SvaraRadera