måndag 4 maj 2009

Nytt på Werock

Åter dags för en samling färska recensioner på Werock och den här månaden tycks temat skrivas mörker, kaos, kross och brutalitet. Med undantag.

Jonas Andersson ("Jonte Royal") hyllar, efter inledande tvekan, nya plattan av BURIED INSIDE, men får huvudvärk av AGORAPHOBIC NOSEBLEED. Och "Metallbibliotekarien", Martin Bensch, har tydligen hamnat i ett stim av brutala band med bland andra MUMAKIL som "vinnare i krossargenren".

Själv har jag som alltid lite jobbigt med skrivandet när jag inte kan ge ifrån mig enbart positiva omdömen, trots att det också finns mycket gott att säga om DESPITEs debut. Läs gärna och lyssna på bandets Myspace. Kanske är jag orättvis i kritiken?

5 kommentarer:

 1. Kolla in Blood Tsunami, den omvänder dig nog så att de kan ge ett odelat possitivt omdömme :)
  Själv ska jag kolla lite närmare på Gwynbleidd. Har hört att dom ska vara bra.

  SvaraRadera
 2. Efter att lyssnat på Despites Myspace får jag nog hålla med dig. Inte dåligt men inget som sticker ut heller direkt.

  Coolt med Agnered som gästsångare dock.
  /Jonte

  SvaraRadera
 3. SheerFaith: Det man kan höra av Blood Tsunami på Myspace låter verkligen intressant! Har inte alls lyssnat på dem förut, är det här andra albumet?

  Just så Jonte, och det känns så tråkigt när det i grunden är musik jag gillar. Det där med Agnred ser jag dock mer som en plojgrej för att få uppmärksamhet - och det fick det ju :)

  SvaraRadera
 4. Klart det är en plojgrej, att det just är Agnered gör det ju så uppenbart.=)
  Men man ska ju inte glömma att han besitter en riktigt skön stämma.

  SvaraRadera
 5. Detta är tydligen Blood Tsunamis andra platta. Dom var en ny bekantskap även för mig. Jag kan nu även rekomendera Gwynbleidd. Grymt bra band som påminner inte så lite om Opeth cirka Orchid tiden.

  SvaraRadera