söndag 10 maj 2009

Om bloggen

Två nya intressanta länkar i listan:
Bloggen Nordic Dervish har jag följt ett tag och Nima skriver där om musik, politik och annat som har betydelse i livet. Alltid läsvärt, ofta upprörande, aldrig ljumt.

Evigt Mörker uppdaterar inte lika ofta, men skriver alltid intressant om hårdrock, framför allt om death och black metal. Och, som vi vet, om det är fler som läser är det mer stimulerande att fortsätta skriva :)

Jag rekommenderar alla och envar att pröva sökmotorn Growyn, se länk till höger. Gillar du sökmotorn så kan du bidra till miljöarbetet vid varje sökning du gör på nätet. Det du!

Jag skippar Twitter och jag hoppar över Flutter. Men, men... Jag tänker mig att lägga korta meddelanden inte som bloggposter, utan i en egen liten sektion i högerspalten. Lovar dock även forsättningsvis att du som läsare slipper höra några detaljer ur Kims liv och vardag - som är så oliiidligt likt ditt eget...

Nedan, In Flames i replokalen:


3 kommentarer:

  1. Tackar för länkningen till min blogg, jag antar att jag får skriva mer nu. :)

    SvaraRadera
  2. Självklart vill vi bidra till en bättre miljö och "I stället för twitter" verkar vara en mycket bra idé. Ibland vill man ju bara skriva något kort utan att göra en hel post av det. Kommer att följa den med spänning.

    SvaraRadera
  3. Men du anammar Twitterkulturen ändå. Välkommen :)

    SvaraRadera