fredag 26 juni 2009

Metaltown 2

Dagens miss: Trots att vi är ute i vad vi tycker god tid får vi köa bort hela PAINs spelning för att komma in på festivalområdet... Det är inte första gången jag missar Peter Tägtgrens band och det känns som det gått troll i detta :(

Dagens överraskning: Visst, jag hade tagit in KONGH på vår spellista efter att ha lyssnat på deras Myspace efter tips av Svenöjer Werocks forum. Men live var de minst ytterligare ett par snäpp vassare. Skulle inte förvåna mig om jag kommer kunna kora dem till hela festivalens positiva överraskning. Mycket skön musik och en fantastisk spelning.


KONGH Metaltown 2009

Dagens utmaning: är värmen och solen från en molnfri himmel. Vilket gjorde att vi inte orkade mer än några låtar av MESHUGGAHs spelning. Ledsamt...

MESHUGGAH, Metaltown 2009


Dagens inhopp: Vilket i sin tur medförde att vi i förtid drog oss in i Close Up-tältets relativa svalka för att beskåda det stolligaste och mest fartfyllda hittills: MUNICIPAL WASTE.


Som sagt, allt blir inte som i förväg planerat men hittills har ändå dagen känts bra. Får se vad kvällen kommer bjuda på... Tanken är att det ska bli DISTURBED och SLIPKNOT, men vem vet :).

1 kommentar: