onsdag 6 oktober 2010

IN FLAMES spelar in

Yes! IN FLAMES har påbörjat studioarbetet med ett kommande album (tack för tipset Tomasz och Shadows). Noterar dock att det fortfarande bara är fyra bandmedlemmar som skriver under uttalandet...


"IN FLAMES Back in the studio. Next week we will start pre-production for our new album.

The plan is to enter IF Studios and spend the remaining part of 2010 and the beginning of 2011 creating and recording the follow up to ASOP.

Updates to follow as we go along so make sure you check in often.

Cheers
Anders, Björn, Daniel & Peter"


Ja, vad ska vi ta för video att illustrera detta med? Det finns ju några stycken att välja på från IN FLAMES... Det blir en från "Soundtrack To Your Escape" (2004), galet bra dänga det här. Också :)

3 kommentarer:

 1. Du som har koll, vem saknas?

  SvaraRadera
 2. Gitarristen Jesper Strömblad, tillika sista orginalmedlem i bandet, lämnade In Flames i vintras http://kimkahn.blogspot.com/2010/02/jesper-stromblad-lamnar-in-flames.html

  Han saknas av naturliga skäl, och vad vi nu väntar på med spänning är vem som ersätter honom. Niclas Engelin (ENGEL) har hoppat in som livegitarrist och det hade inte varit helt oväntat om han annonserats som efterträdare. Men, men tydligen inte - än i varje fall.

  SvaraRadera
 3. aaah Men det viste jag juh... Sorry! 8) Jag läste i någon av våra 2 tidningar att Jesper var ute ur bilden helt, och att de var hemsk ledsna för det.

  Tack för svaret, ändå! ;)

  SvaraRadera