torsdag 14 april 2011

IN FLAMES: webbepisod 1 från "Sounds Of A Playground Fading"


IN FLAMES har idag publicerat första webbepisoden från inspelningarna av "Sounds Of A Playground Fading" på Youtube och på Vimeo, se nedan.


Första episoden presenterar inspelningsförutsättningarna; skivan spelas in i IF studios, även trummorna för första gången. Medverkar gör förstås Anders Fridén, Daniel Svensson, Peter Iwers och Björn Gelotte. Inget spår av Niclas Engelin än, och det har heller aldrig sagts att han spelar på nya skivan vad jag vet.


Studion och lite grann om arbetet med skivan nämns, att de tagit väldigt god tid på sig att genomföra de olika faserna in inspelningen.

Dessa fem minuter berättar givetvis inte så mycket om nya skivan precis, men är alldeles tillräckligt för att locka och för att jag ska vänta än mer på och av den.


Producent för albumet är Roberto Laghi. Han får omdömena lugn, tålmodig och noggrann av sina adepter. Videoserien är inspelad och producerad av At the Gates Productions och närmare bestämt Anders Björler. Kolla, njut och längta er fördärvade tillsammans med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar