måndag 18 april 2011

Första videon från ARCH ENEMY

En första video från kommande ARCH ENEMY-albumet har släppts. Låten är riktigt bra, och här nedan hittar du videon till Yesterday Is Dead And Gone. Videon är producerad av Patric Ullaeus som tidigare jobbat med bland andra ENSLAVED, KEEP OF KALESSIN, DIA PSALMA och IN FLAMES. Han fick för övrigt för ett tag sedan ett eget inlägg här på bloggen.

Albumet "Khaos Legions" släpps i maj och vill du se bandet i sommar så går det utmärkt på förslagsvis Metaltown 17-18 juni. En samlingsskiva med livelåtar från tidigare album, en KISS-cover samt två nya låtar kan du också komma över - om du är Close Up-prenmerant vill säga.

2 kommentarer:

  1. Nja, alltså. 1:16 in i låten har jag redan tröttnat. Jösses vad generiskt, men det säger nog mer om min egen musiksmak av idag än om bandets kvaliteter. För spela kan de ju uppenbarligen, men den enorma kick jag fick av bandets musik vid "Rise Of The Tyrant" och "Wages Of Sin" den uteblir i alla fall av denna låten.

    SvaraRadera
  2. Får nog ta och hålla med här. "Wages Of Sin" är den enda skiva jag ägt med bandet där Angela har huserat. Annars föredrar jag tiden med Johan Liiva på sång.

    Jag kommer nog aldrig vänja mig vid frontkvinnans sång. Det är för mycket väsande och får mig bara att tänka på parodiska häxor.

    SvaraRadera