onsdag 21 september 2011

TESTAMENT. Ödmjukheten.


Bloggen har skrivit en del tidigare om TESTAMENT och den kommande uppföljaren till 2008 års "The Formation of Damnation". Beräknad utgivning för "Dark Roots Of Earth" är i februari 2012. Trummisen Paul Bostaphs skada gör att han inte kunnat medverka i inspelningen utan ersätts av Gene Hoglan från bl.a. FEAR FACTORY.

I en nylig intervju med Alex Skolnick säger denne om den kommande plattan att man är halvvägs med arbetet och att albumet artar sig att bli lika bra eller bättre än något bandet gjort tidigare. "Of course, you can never truly sum up an album until all the tracks are recorded, the mixes are done and the entire collection is mastered." Men som det tycks just nu ser det ut att kunna bli en vinnare. Säger gitarristen. Läs det en gång till och jämför med det överdrivna snack från många musiker som man ofta får ta del av redan i det här stadiet av arbetet. Det är något speciellt med TESTAMENT.

Over The Wall nedan är ursprungligen från debutalbumet "The Legacy" från 1987. Sen blir det repris på More Than Meets The Eye från "The Formation of Damnation", den är ju bara så ruggigt bra :)1 kommentar:

  1. Helt klart underskattat band och plattan blir en fin start på 2012.

    SvaraRadera