lördag 14 januari 2012

Efterlysning: info om TIAMAT

Efter att TIAMAT 2008 släppt en av förra årtiondets bästa svenska skivor, "Amanethes", har det varit ganska tyst om bandet. De har gjort några festivalspelningar på somrarna, själv såg jag dem på Metaltown 2008, men annars har inte mycket märkts kring bandet.

I höstas kom så det glädjande beskedet att bandet skrivit kontrakt med Napalm Records och att ett nytt album är att vänta under 2012. Underbart, säger jag, och då vill man ju kunna följa lite vad som händer och sker; skrivs det på nya låtar? Spelas det in? Vad händer? Men detta band är väldigt sparsamt med nätuppdateringar. Den tidigare webbplatsen "Church of Tiamat" tycks nedlagd, Myspacesidan är väldigt ouppdaterad och på facebook händer inte heller särskilt mycket.

"Sorry folks, vi är ett rockband, ingen online-tjänst" sa Johan Edlund i en intervju med Demonia för något år sedan och det får man naturligtvis respektera. Jag har vaskat fram att TIAMAT gör en spelning på Hous of Metal 2-3 mars, men vad händer mer? Är det någon som har mer upplysningar är jag tacksam för all info!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar