måndag 29 april 2013

WeRock-tävling: vinn Deathembers "Going Postal"

På WeRock har vi i helgen avslutat tävlingen om böcker från Kalla kulor förlag, grattis Jakob och Cristofer, och vi har nu också dragit igång en ny tävling.

DEATHEMBER, Huddingebandet som uppmärksammades när de för ett par år sedan hade tidigare SikTh-sångaren Mikee Goodman med på ett av spåren till sin första EP, "A Thousand Flatlines", släppte för lite sedan sin fullängdsdebut, "Going Postal". Skivan fick gott betyg (7/10) av WeRocks recensent Fredrik "Blasphemedia" Strandberg som bland annat skrev att "Den aningen thrashiga dödsmetall svenskarna lirar har klart mer gemensamt med LAMB OF GOD än med AMON AMARTH; fler likheter med PANTERA än med DARK TRANQUILLITY. De melodiösa inslagen är alltså tämligen sparsmakade, och istället är det köttigt riffande, gott om tritonus-disonanser och hög headbang-faktor som gäller."

Du kommer snart även kunna läsa mer om mina intryck av plattan här på bloggen, men det finns ingen anledning att vänta på det innan du gör ett försök att vinna ett exemplar, signerat av bandet, av album. Det är bra, så mycket kan jag avslöja :-)

Till uttävlingen av "Going Postal" på WeRock.se
Fredriks recension på WeRock av albumet "Going Postal"
Min recension på WeRock av 2011 års "A Thousand Flatlines"

Här nedan ett smakprov, första singeln och videon från "Going Postal", Quietly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar