lördag 27 april 2013

AWAKENFIELD på Klubben i Emergenzas semifinal 2013

Skön melodisk metal bjöd AWAKENFIELD på i gårdagens Emergenzasemifinal. Trots den tidiga timmen var bandet laddat när de stod på scen för första gången med nye sångaren.
AWAKENFIELD, Klubben 2013 (eget foto)

Resultaten från semifinalen kom idag och tyvärr måste vi konstatera att AWAKENFIELD missar finalen med några få röster. En nackdel kanske att spela först i ett sånt här sammanhang, och tidigt på en fredagskväll... Nåja, AWAKENFIELD är bara i början av sin karriär och vi kommer helt säkert att höra mer av detta band.

AWAKENFIELD är:
Deniz Schenström - sång
Dan Eidmark - gitarr
Kristian Persson - gitarr
Magnus Holmlund - gitarr
Joakim Olsson - bas
Robin Olsson - trummorNedan kan du se och höra låten som spelades sist, under den tyvärr endast halvtimmekorta konserten, kallad "Bergsklättrarn". Inspelat med min lilla kompaktkamera så ljud och bild är givetvis därefter... (Det är problem med uppspelningen av fullängdsversionen så jag lägger upp den bättre fungerande versionen med andra halvan av låten här först)

Fullängdsversionen nedan, det går att "lura" Youtube att spela hela dryga 6 minuterna ibland - ibland visas endast 28 sekunder... Vet inte vad som händer.

2 kommentarer: