söndag 22 december 2013

Bäst 2013 strax utanför Topp 10:
HYPOCRISY - "End of Disclosure"

Bloggen fortsätter lista intressanta skivor som kommit under året men som inte kvalar in på min Topp 10-lista, vilken kommer presenteras framemot årsskiftet.

Jag beundrar Peter Tägtgren på många olika sätt, som musiker och som producent. Jag gillar musiken han gör själv också, och då faller valet oftast hellre på HYPOCRISY än på PAIN. Förra albumet "A Taste Of Extreme Divinity" var en riktigt smakfull upplevelse, den hamnade t.o.m. på övre halvan av det årets Tio i topp-lista.

Årets giv,  "End of Disclosure", är liksom föregångaren både tung och melodisk. Detta är bra, mycket bra, men kvalar ändå inte in bland topp 10 i år. kanske beror det på att konkurrensen detta år är stenhård - i flera bemärkelser. Att  HYPOCRISY skapat ännu ett toppalbum är dock inget någon behöver betvivla. Läs gärna Martins recension av "End of Disclosure" på WeRock.se om du ännu inte är övertygad.

1 kommentar:

 1. Spännande att se vilka album som hamnar på din årsbästalista ovanstående album och titelspåret hamnade på min album respektive låt årsbästalista.

  Efter åtskilliga sömnlösa nätter, tunga terapibesök och svår beslutsångest är äntligen årets 10 bästa konserter, album och låtar korade! på Seance.blogg.se

  Nytt för i år är att årets bästa låtar har länkar till dess musikvideos så nu kan du åka med samtidigt som du läser recensionerna.

  Så släpp sargen och åk med! vem vet du kanske hittar en ny musikalisk upptäckt!

  Besvärjelser, kritik och förbannelser angående årsbästa listan mottages tacksamt i kommentators fältet.

  SvaraRadera