lördag 11 januari 2014

Om bloggen och nya Intressanta webbplatser

Nej, det här blir inte någon ny "programförklaring" inför året som nyss börjat. Jag tänker varken utlova mer specifikt innehåll eller viss publiceringstakt på bloggen, utan det fortsätter ungefär som vanligt med "Bara bra saker", mest inom hårdrock och metal. Och kanske lite annat också. Om böcker och film t.ex. som ju upptar en stor del av både mitt yrkesliv som bibliotekarie och mitt civila liv.

I listan till vänster över Intressanta webbplatser har jag tagit bort en del gamla länkar som inte uppdateras längre. Någon visade sig dessutom innehålla något helt annat numera! Såsom Tomasz gamla bloggadress The Great Nausea som numera härbärgerar en blogg om zombier - på indonesiska (enligt Google translate).

Jag har också lagt till ett antal bloggar i listan, vilka jag själv följt ett gott tag: 666 Skulls, Blodpest, Flyg Audio & Vision, Hårdrock, Hårdrocksbloggen, Let it Bleed, Metal Shrine, Seance, Spader Ess, Steelgardenmusic och The Rocker. Närmare presentation av dessa finner ni bäst på respektive blogg via länkarna :-) 
Några av bloggarna jag följer och som återfinns i länklistan till vänster

Själv följer jag numera bloggarna via Netvibes för att få bättre överblick. Det innebär att jag inte alltid är inne på respektive blogg när jag läser innehållet, och därmed tyvärr inte bidrar till bloggstatistiken. Säkert är det många som använder dessa och liknande verktyg, vilket en som bloggare får ta i beräkning idag när en kollar sin statistik.

Ja, "Kim bloggar" fortsätter alltså i stort sett som tidigare, och jag vill önska alla läsare ett gott 2014!

P.S. Den lilla omröstningen om bästa musikvideo 2013, för den som undrar, gav dött lopp mellan en blogg BEHEMOTHs Blow Your Trumpets Gabriel och BOMBUS Enter the Night.
Edit: La till Steelgardenmusic i länklistan - hur jag nu kunde glömma den bloggen! Ber om ursäkt för det och om jag kanske glömt nämna någon mer...

5 kommentarer:

 1. Lite nytt att kolla upp där. Kul att du tycker att min och polarens lilla blogg är tillräckligt bra för att vara värd att följa. Och tack för att du själv driver en blogg med mycket intressant läsning.

  SvaraRadera
 2. Bra lista med intressanta länkar.
  God Fortsättning, helt enkelt!

  SvaraRadera
 3. Tack för era kommentarer! La till Steelgardenmusic i länklistan - hur jag nu kunde glömma den bloggen! Ber också om ursäkt i förväg om jag kanske glömt nämna någon mer?

  SvaraRadera
 4. Kul med tips på nya bloggar att spana in och att du fortsätter leverera grymma inlägg. Tackar även ödmjukast för länkningen.

  SvaraRadera