måndag 6 augusti 2007

Behemoth del 2

Självindoktrinering kankse man kan kalla det här.
Nåja. Sadowskis Behemothbild är numera placerad som skrivbordsunderlägg på tre av de fyra datorer jag dagligen arbetar vid. (Den sista rår jag inte själv över...). Himla läcker bild. Sen letar jag Behemoth på nätet och landar "naturligtvis" på MySpace och Youtube. Lyssnar lite här och där. Det tar emot en del. Det är så rått! Får ett bra tips - äras den som äras bör :) - att leta fram videorna från inspelningen av The Apostasy. Och, ja, här lossnade något. Att se lite av hur de skapar musiken och så följa dem till Sverige och Daniel Bergstrand i Dug Out Studio för slutlig mixning av plattan. Det var schysst!

Behemoth Video Journal Ep.1


SvWp om Behemoth är nästa givna stopp. Wikipedia är ofta bra att börja med, för att få lite grundfakta.

"...ett black/death metal-band från Polen som grundades 1991. Debutalbumet Sventevith (Storming Near the Baltic) gavs ut 1995", "...Nergal Darski som har varit bandets sångare och gitarrist alltsedan dess...", "Musiken är tämligen brutal och massiv..."

Tämligen, jaa...

Om nu någon läsare tycker att det här är ett mycket märkligt sätt att närma sig ett band och dess musik? Tja, jag kan väl inte annat än hålla med :) Men det hjälps inte, fortsättning följer...

5 kommentarer:

  1. Fick hem biljetten till Köpenhamnsgiget i fredags - längtar nåt oerhört :D

    SvaraRadera
  2. (Jag har faktiskt också fixat biljetter, till Sthlm då, fast tala inte om det för någon ;), jag vet ju inte ens om jag riktigt gillar deras musik än!)

    SvaraRadera