söndag 12 augusti 2007

Rena rama radioreklamen!

Här blir det ohämmad reklam - för Bandit.
Alltså ReklamRadioReklam. Och jag som tycker reklam är värdelöst:
Fördyrar. Fördummar. Förenklar. Förnedrar. Förför också, i värsta fall. Men ändå...


Bor du i Stockholmsområdet och gillar rockmusik har du knappast missat Radio Bandit. Men bor du "utsocknes", dvs i resten av landet (eller världen), är det kankse inte lika självklart. Det är bara att skruva ner ljudet kvart över och kvart i varje timme (reklamdags) - så kan du resten av tiden njuta av konstant bra musik. På webben hittar du dem på Bandit 106.3.

Ett reklamfritt alternativ finns givetvis på biblan.

Ja, jag skäms inte att säga det (åjovars lite..., men bara lite ;), sedan Bandit startade för ett par år sedan har jag inte ens lust att slå över till TT-nyheterna en gång i timmen. Det finns ju tidningar, så varför belasta ljudorganet?!

Har du inte tid att lyssna dygnet runt? Ett absolut måste (och kanske tillräckligt) är BollnäsMartin i "För Tidigt" vardagar 6.00-10.00. (Jaså, är du inte vaken klockan 6?! Ingen fullgod ursäkt! - det är bara att ställa klockan :). Mer intelligent underhållning ges inte!

Och musik, som de egna "opluggade" versionerna, t ex:
Sober - Bandit unplugged
Attack - Bandit unplugged
Eller varför inte? Bamse i Metalizerversion!!!

2 kommentarer:

  1. Då jag jobbar i en butik är ju inte metal det som får folk att handla utan mer fly i panik eller stress. Men en skön blandning av rock/metal finner du annars på P3 Rockster

    SvaraRadera
  2. Jo, du har rätt, P3 Rockster har ungefär samma utbud som Bandit, och där slipper man reklamavbrotten, det är sant. Å andra sidan har Bandit intervjuer och en massa andra sköna inslag som är väl värda att lyssna till. Så jag fortsätter nog bara skruva ner ljudet när det är reklam :)

    SvaraRadera