onsdag 2 april 2008

Inflamesinflamesinflamesin...

Nån kan kanske tycka att det är ett evinnerligt tjat om "In Flames Nya" på den här bloggen? Det kan aldrig bli för mycket tjöt om detta bandet :) Så, har ni tröttnat - vänd bort blicken bara.

Idag kom den fysiska plattan ut i handeln och hem i brevlådan. De anslående illustrationerna har diskuterats förut och kommer säkert diskuteras länge än bland fansen. Jag konstaterar att det finns trådar bakåt och att JesterHead har följt med om än i en annorlunda omgivning - igen. Skiv- och dvd-etiketterna är, som kontrast till det övriga, i en biege/grå skala.

Foto: Sara

Albumet är tillgängligt på Myspace sedan någon vecka. Efter att ha avbrutit intensivlyssnanandet ett tag, till förmån för bland annat Meshuggah, har jag nu tagit upp lyssnandet igen. Återkommer snart om detta.

4 kommentarer:

 1. Det kräver sin tid men jag tror jag börjar bli berörd på det planet jag velat. På väg till Stockholm hann jag lyssna igenom albumet två gånger i följd utan avbrott och banne mig om jag inte börjar hitta saker jag gillar. Fortfarande är Alias refräng klockren, The Chose Pessimist men de andra spåren börjar ta sig de också.

  SvaraRadera
 2. dom signar nya skivan på bengans idag och jag kunde inte ta mig idt ARGH !!!

  SvaraRadera
 3. Mm, Tomasz, de ramlar på plats den ena efter den andra :) Jag har just idag fått en ny favorit i sista spåret "March to the Shore" - fast jag har liksom problem med mataforerna, hjärnan vill tolka allting bokstavligt...

  Sorgens Kammer, du får ta dig till Sthlm imorgon istället ;)

  Har ni kollat in den nyrestaurerade hemsidan? Urläcker! http://www.inflames.com/main.html

  SvaraRadera
 4. Ja mycket In Flames blir det men det kanske inte är så konstigt. Intresset verkar ju finnas. Enligt Blabbermouth lyssnades det över miljon gånger på "A Sense of Purpose" under en vecka på In Flames Myspace-sida. Imponerande!

  SvaraRadera