fredag 4 september 2009

TORTURE DIVISION - nu också på svenska!

Som jag skrivit om tidigare publicerar TORTURE DIVISION allt sitt material för fri nedladdning på sin webbplats, och så även denna gång. Den nya trespårs-EP:n, "Evighetens Dårar" är mixad av Dan Swanö och innehåller låtarna Traumatic Inhuman Severance och Heretics! Now!, som också går att lyssna till på Myspace. Den tredje låten, Eld Och Plågor, får ni hämta på webbplatsen. Där finns också skivomslaget för nedladdning.

Omslag Evighetens Dårar

Detta är högst lyssningsvärt. Och death metal framförd på svenska - det hör man inte var dag :) Nedan ett spår från första EP:n, "With Endless Wrath".5 kommentarer:

 1. Älskar Torture Division. Lite roligt att ett av Sveriges nu bästa death metal band erbjuder all sin musik gratis för nerladdning. Tack och bock !:)

  SvaraRadera
 2. Ja, det tackar man verkligen för.. Det finns dock möjlighet att stödja bandet ekonomiskt också. Hur det har slagit ut hittills kan läsas om här http://www.torturedivision.net/news/start-a-death-metal-band-and-make-a-fortune

  Man gör inte bara dödsskön musik, man har humor också :)

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset. Gratis är gott och när det dessutom är bra blir man ju nnu gladare

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för tipset! Torture Division är ett välkommet och stenhårt tillskott i mitt musikbibliotek. Skönt med lite ny, bra dödsmetall li lurarna :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt att fler uppskattar Torture Divisions musik.

  Och välkommen hit till bloggen Nosgarden :)

  SvaraRadera