fredag 25 september 2009

"Neckbreakers Ball"

Trailer nedan för "Neckbreakers Ball"-turnén med huvudakten BEHEMOTH. Visst blir man lite sugen att besvista partajet...

Intervju med Nergal och recension av nya plattan, "Evangelion" kan läsas på Werock.

Övriga band under kvällen är DEVIL DRIVER, SCAR SYMMETRY och ARSIS. Speldatum syns i trailern med 17, 18, 19 november som Sverigedatum.5 kommentarer:

 1. cool video, ska (troligen) gå på den här i göteborg den 17 nov...Behemoths senaste e något det bästa jag har lyssnat på länge - tillsammans med DDs nya....

  Henrick

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli grymt. Biljetten till KB har hängt ovanför skrivbordet ett bra tag nu :-)

  SvaraRadera
 3. Jag är mest sugen på Avestas "bordevara" stolthet (är relativt okända här i södra Dalarna). Synd att det är mitt i veckan, men man kanske kan ta ledigt.

  SvaraRadera
 4. Håller med, Henrick, "Evangelion" är kanske t o m årets album?

  Bra beslut Nosegarden, själv vet jag ännu inte hur det blir... Vi såg Behemoth för två år sedan och det är en av mina top 10-konserter någonsin.

  Nja, Vivo, för min del är kanske SCAR SYMMETRY det minst intressanta bandet i det här sammanhanget... PS tack för länkfixet på WP :)

  SvaraRadera
 5. Jag ska se dem i Göteborg, men jag hoppas verkligen att Behemoth kör lite gammalt material från "Demigod", "Satanica" och "Thelema.6" också. Jag har inte riktigt gillat vare sig "The Apostasy" eller "Evangelion".

  SvaraRadera