söndag 8 november 2009

En första smak av HYPOCRISYs nya

HYPOCRISY, från WikipediaNya albumet med Peter Tägtgrens HYPOCRISY, "A Taste of Extreme Divinity" är en blandad skapelse. De första singeln, Hang Him High, låter ungefär som de associationer jag får av titeln, nån slags "extreme cowboy-metal", med en lättnynnad refräng. Det låter mer PAIN, Tägtgrens andra band, än jag hade väntat mig, inte minst genom hur han använder sin röst. Dock finner jag vid de första genomlyssningarna av albumet både tyngre och intressantare bidrag än denna i låtlistan. Såpass att jag lyssnar vidare med intresse iaf. Mer om albumet senare.6 kommentarer:

 1. Min favoritbit från "A taste of extreme divinity" just nu är spår nr 8 "Alive"!

  SvaraRadera
 2. Om "Alive" är det där lite doomigare, tunga spåret som jag tror (har inte plattan här på jobbet), så ja, den är riktigt bra. Det börjar sakteliga bli allt fler låtar som visar sig vara det..

  SvaraRadera
 3. Hm... jag har hört väldigt mycket gott om den här Hypocrisygiven.
  Dags att uppdatera inköpslistan, månne?

  SvaraRadera
 4. Goda nyheter med en ny Hypocisy platta. Jag gillade Virus som fan och hoppas att den nya går i samma stil. Singeln låter lovande :-)

  SvaraRadera
 5. Det är onekligen en skiva som växer. Vid första genomlyssningen tyckte jag att den var lite för opersonlig, men för varje runda i skivspelaren upptäcks fler och fler detaljer att fastna för. Tror att det här släppet kommer att hamna rätt högt på min "årsbästa-lista"...

  SvaraRadera
 6. Gillar sånna här "lättnynnade" släpp. Not bad. Not bad at all. :)

  SvaraRadera