onsdag 18 november 2009

Lite av varje

Lite uppdateringar på bloggen: Vi har fått två nya (nygamla) bloggar i listan över Intressanta webbplatser, där A Fair Judgement är tillbaka i etern sedan ett tag med sin blogg om musik, livet och en hel del överraskande inslag. Vänta er inte alltid det förväntade där... En annan blogg jag följt länge, men som av nån outgrundlig anledning inte funnits med i listan är Andy Lee - where the action is... där du, förutom musiktips, bland annat får ta del av fullkomligt underbara fotografier från nordsvensk natur och kultur. En personlig blogg med speciella kvalifikationer, väl värd ditt besök.

Tyvärr har två bloggar också tackat för sig. Signe, lovar komma tillbaka i annan form, och den numera vittfarne Jonte vilar på lagrarna för närvarande. Jag lovar att hålla koll åt er om/när dessa båda återkommer.

Vad ska vi lyssna på till detta inlägg då? Lite folkhemsdöds kanske? Finns det någon death metal som är så rubust, så jordnära, så "lagom" och "svensk", i dess bästa bemärkelse, som Dark Tranquillity? Jag tokälskar detta band och inte minst deras senaste album "Fiction" från 2007. Februari, den 22:a, är satt för deras nya album, och nedan får du njuta av Misery's Crown, kanske inte den allra yppersta låten på "Fiction" och ändå, hur mycket finns det som klår detta?Ni får en repris på den underbara legoversionen av bandet också...


2 kommentarer:

  1. Svaret på frågan är: Inte mycket! Längtar som en galning till februari!

    SvaraRadera
  2. Mm, detta är en av de svenska plattor jag har högst förväntningar på inför 2010.

    SvaraRadera