tisdag 21 juni 2011

Spelschema för Sonisphere

Knappt mer än hemkommen från Metaltown är det dags att börja planera för nästa festival, Sonisphere om dryga två veckor. Endagsfestivalens band har varit klara ett bra tag, senaste tillägget var ARCH ENEMY, och nu är alltså även spelordningen fastställd.

Två scener kommer finnas, liksom förra året, och banden alternerar däremellan så att man egentligen inte ska behöva missa något alls. För min del är givetvis IN FLAMES viktigast att se tillsammans med huvudattraktionen SLIPKNOT. MUSTASCH hoppar jag mer än gärna över. KVELERTAK vill jag gärna ta del av, medan däremot MASTODON och kanske i än högre grad AIREBOURN inte känns så väldigt viktiga.

ARCH ENEMY fick mycket god kritik för sin Metaltown-spelning, vilken jag missade, så att även om jag sett dem ett par gånger tidigare blir det kul att få se vad de gör med sitt nya material också. Och Angela Gossow lockar mig alltid. Sen får jag väl lov att ta mig en titt på GRAVEYARD också då trots allt, medan DEAD BY APRIL känns lika omotiverande som MUSTASCH. SEVENTRIBE har jag aldrig lyssnat till.

Summa summarum blir det allt en himla massa bra musik och ändå tid för lite mat- och vilopauser :) Ser på det hela taget ut att kunna bli en alldeles förträfflig lördag!

4 kommentarer:

 1. Airbourne, Kvelertak, In Flames, Slipknot, Graveyard, Arch Enemy har väl alla ett helgjutet rykte som grymma liveakter.
  Det blri en bra dag! :)

  SvaraRadera
 2. Seventribe är ett gammalt Västeråsband. Typ Slipknotstökig musik. Minns att jag läste om dem i lokaltidningen när jag var parvel.

  Verkar som om det blir Sonisphere för min del också. I jobbsyfte ;)

  SvaraRadera
 3. Ojoj, stackars Tom som har så "tråkiga" jobb ;) Ska kolla upp V-åsgänget nu tänker jag.

  Absolut Chief, grymma spelningar att vänta!

  SvaraRadera
 4. Jag vet. Det är förfärligt. Dock tycker jag spelschemat är orimligt. Mastodon så tidigt? Mustasch? Helvete, vad dåligt.

  SvaraRadera