torsdag 23 juni 2011

Bilder från folk och fänad på Metaltown

I väntan på mer om banden och musiken på Metaltown  kommer här ett gäng bilder från festivalområdet och några favoritdetaljer av skilda slag.

Största scenen, Black stage, är en imponerande sak som under festivalen fylldes med akter som SYSTEM OF A DOWN, ARCH ENEMY, CRADLE OF FILTH och VOLBEAT.

Minsta "riktiga" scenen - det fanns en ännu mindre tältscen första dagen - är Close Up-scenen som givetvis inte tar lika mycket publik som Black och Red stage, men som inneslöt kanske de allra bästa akterna.

Favoritdetalj: Ölserveringen utanför Close Up-tältet gjorde en lång, inbjudande sväng in i tältet - vilket gav en samtidig bra plats för både ölintag och konsertavnjutning. Bra tänkt!

Mr. Close Up himself sågs också på plats under festivalen, här i försäljningsområdet.

"Ingenmansland" mellan camping, parkering och scenområdet var en bra plats att bestämma möte, för umgänge och praktiska interaktioner.

Huvuden slängdes med, glatt och mycket, här under DEICIDEs spelning...

...och tecknet förekom i alla versioner och skepnader.

Människorna mot regnet, 1 - 0. Inget hejdar dedikerade hårdrockare.

Inplastade hårdrockare mot regnet och inplastad utrustning till skydd inför WATAINs stundande framträdande...

... och handsläckare som extra säkerhet :) Mer om den konserten snart.

"Picnic" i högen av träströ som också förtjänstfullt ströddes ut i regngropar och lerpölar. Höll faktiskt undan den värsta sörjan förvånandsvärt bra.

På det hela var kringarrangemanget, trots vissa uppenbara brister (folk ska inte behöva vänta timtals för att ta sig hem med utlovade bussar), väldigt gediget och väl fungerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar