tisdag 8 november 2011

Jack 2 har landat, och nya tävlingar på WeRock.se

Snowy Shaw, bild: Wikipedia
Barnboken Jack och den magiska tatueringen, uppföljare till Jacks rockiga resa, landade i brevlådan idag och en recension kommer på WeRock om någon vecka. Vi fick också ett par ex att tävla ut på sajten.

Jag gillade Jacks rockiga resa och det blir kul att se vart historien tar vägen, hur Terés Stefansdotter Björk lyckas ta sin berättelse vidare. Så mycket har jag förstått innan läsning att Jacks kompis Alice kommer få en större roll i andra boken och att Snowy Shaw har en betydelsefull roll i historien. Snowy Shaw som dessutom är aktuell inför slutomröstningen av Världens Bästa Trummis, på bloggen Metal! (ja faktiskt, det är där de utses, Världens Bästa Musiker, man kan nästan inte tro det, eller hur? - men så är det, helt visst och sant! :)

På WeRock.se inleddes andra jubileumsveckan med uttävling av SABATON-vinyl och idag några tokstora signerade bandaffischer. Hela veckan finns chans att tävla, precis som den förra. Själv har jag packat förra veckans priser idag, så ni som vunnit - mot slutet av veckan bör ni ha vinsterna hos er :)

Idag erbjöds oss också en tävlingsidé som, om allt går i lås, kan ta vinnarna till en trevlig konsert på Scandinavium respektive Hovet nästa vecka... Mer på sajten imorgon räknar jag med.

1 kommentar:

  1. ...förstår inte vad som är konstigt med att det är där världens bästa musiker utses. Helt naturligt, faktiskt... :-D

    SvaraRadera