onsdag 16 maj 2012

Bloggen fyller 5 idag!

Hoppsan, höll på att glömma nämna att bloggen fyller 5 år idag! Hade tänkt att jag skulle planera ett litet firande fram till detta, kanske med tävlingar osv, men sen blev det istället rätt glest mellan inläggen den senaste tiden. Sånt blir det ibland bara, och även arbetet med WeRock har för min del gått på sparlåga (som tur är jobbar kollegerna oförtrutet vidare där - och jag kommer igen :-).

16 maj 2007 publicerades således första inlägget på denna blogg. En hel del vatten har runnit under mina musikaliska broar sedan dess, vilket jag nog kan komma att utveckla i ett senare inlägg. Bloggen har sedan dess designats om lite grann någon gång, WeRock.se har blivit en viktig del av mitt skrivande och min musikaliska utveckling, genom kolleger och genom nya band vi genom promomaterial och annat får ta del av. Bloggandet går det lite upp och ner med, men jag tror fullt och visst på ytterligare 5 års bloggande, i en eller annan form.

BEHEMOTH och IN FLAMES är de båda band som upptagit flest enskilda inlägg här på bloggen, så vi firar 5-årsdagen med en favorit från vardera bandet.

 

5 kommentarer:

  1. GRATTIS! Fortsätt med ditt goda arbete!

    SvaraRadera
  2. Verkligen ett välförtjänt grattis. Tänk att det har gått 5 år - en evighet i bloggosfären, haha!

    SvaraRadera
  3. ...faktiskt, det har du en poäng i. 5 år är ruggigt länge i denna flyktiga bloggosfär!

    SvaraRadera