lördag 25 oktober 2008

Zebadiah Crowe

Black metal-bandet Zebadiah Crowe öppnar för Vader på tisdag på Klubben. Särskilda gäster är, som förut annonserats, svenska death metal-bandet Grave vars senaste platta jag skrev om på Werock i våras. Brittiska Zebadiah Crowes influenser uppges på 'Myspys' vara "The poetry of Poe, H.P Lovecraft, Clive Barker and the many voices heard in the wind from the lungs of hell". Låter lite intressant i mina öron, mer på bandets MySpace.

En liten undran bara, när Zebadiah Crowe uppger att konserten går av stapeln på Debaser, medan Grave anger Klubben... vilket iofs också står på biljetten.

12 kommentarer:

 1. Samma uppstllning(tror jag) spelar i Göteborg på måndag. Funderar på att gå dit... vore kul. Tänk om det varit gratis...

  SvaraRadera
 2. Shadows: Ta kontakt med klubbens ägare och uppge att du ska recensera konserten för Werocks räkning. Då sätter de upp dig på gästlistan. Dessutom bara måste vi ju ha en recension av Vader om nu inte Kim hade tänkt sig skriva en sådan?

  SvaraRadera
 3. Det har jag tänkt göra, om ingen annan gör det. Å andra sidan har vi ju Gojira/In Flames på torsdag också, så jag kan gärna avstå från att skriva om Grave/Vader.

  Du ska inte se dem själv då på onsdag, när de är mer i "dina trakter"?

  SvaraRadera
 4. Jo, jag ska se dem på onsdag. Gojira/In Flames har jag ju dessvärre ingen chans att se. Annars kan vi ju göra ett dubbelfeature, alltså att vi bägge (eller alla tre) recar Vader och buntar ihop dem i en enda stor recension - 3 par ögon och öron uppfattar ju mer en ett par eller hur?

  SvaraRadera
 5. Kul idé! Vi har ju ett bra verktyg till förfogande med WerockWikin också. Kan bli riktigt spännande med en ny form av skrivandet :)

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset! Skall ta kontakt med dem så får vi se hur det går.

  SvaraRadera
 7. Tack för tipset! Skall ta kontakt med dem så får vi se hur det går.

  SvaraRadera
 8. Var på spelningarna igår! Vill inte skriva något om det innan ni själva fått se det så att ni kan bilda er en egen uppfattning. Låter kul att köra ett gemensamt race på wikin. Åker dock bort till Amsterdam imorgon och kommer tillbaka först på söndag... Hoppas kunna skriva lite på flyget men det blir inget digitalt förrän i början av nästa vecka. Hoppas att detta är ok.

  SvaraRadera
 9. Roligt att du kom iväg igår :) Kunde du fotografera något? Det blir bra med din tidsplan, får se vad vi ev. åstadkommit innan du är tillbaka... Ha det bra i Amsterdam!

  SvaraRadera
 10. Tidsplanen funkar för min del också :)

  SvaraRadera
 11. Jodå hade med mig kameran men som alltid var det svårt med ljuset. Ett par bra bilder hoppas jag dock att det blev.
  Ha det så kul på spelningarna!
  Hålltider i Göteborg(om jag kommer ihåg rätt): Dörrarna öppnade 18.30, första bandet 19.30 till 20.00 Andra bandet 20.15-20.50, tredje bandet 21.15-21.50 och sista Vader från strax efter 22.

  SvaraRadera