lördag 11 oktober 2008

Tremor på Bandit Metal och på biblioteket

Efter släppet av Tremors andra skiva "Lipsynced with Satan" i augusti (recenserad på Werock), kommmer nu åter lite nytt i form av en nedladdningsbar låt på bandets Myspace, "Gradvis / Nid". Det är aningen mjukare tongångar denna gång, ganska lekfullt, och text helt på norska (inte att leka med däremot ;). (Går inte låten och texterna att ladda ner beror det på Myspace nya spelare som fortfarande har problem.)

Tremor live
Nu kan Tremor höras även i svensk radio. Hörde dem på Bandit Metal som sänder måndagar kl 22-24. (106.3 och på webben). Gillar du bandets musik, eller black metal öht, skriv en önskning om mer av Tremor här. (Och gillar du mot förmodan inte norsk black metal men kanske uppskattar Kims blogg något - skicka ändå en önskning, och gör Kim glad ;)

"Lipsynced with Satan" finns att låna på biblioteket, kolla här om den finns inne.

2 kommentarer:

  1. Jag lyssnade igenom deras titelspår på "Lipsynced with Satan", det var en riktigt bra låt. Lade in en request på den låten på Bandit Metal, får se om dom nappar.

    SvaraRadera
  2. Fint att du la in en önskning! Men framför allt blir jag glad att du gillade musiken :) Från plattan har du även Von-covern på deras Myspace.

    SvaraRadera