måndag 20 oktober 2008

Metallica i Globen 7 mars

Har väl knappast undgått någon intresserad att Metallica kommer till Sverige för två framträdanden i Globen 7 och 8 mars. Senast de var här, förra sommaren fick vi aldrig tag på plåtar.

Biljetterna började säljas nio idag och tog naturligtvis slut i ett nafs. Dock lyckades vi säkra våra platser - tack Alexandra :)

Nedan "One". Varning: mycket obehaglig video. Mycket bra.

Metallica - One


3 kommentarer:

 1. Grattis till dig :) För egen del ser det ut som om det blir gig #4 i Köpenhamn. Där finns det nämligen biljetter kvar. Förstår de som känner sig blåsta efter den uppenbara inside-job grejen som försiggår inom det svenska systemet.

  SvaraRadera
 2. Jo, att folk köper upp biljetter och säljer till ockerpriser har väl pågått länge, men det som pratas om nu tycks vara snäppet värre...

  Fast vad kan man göra åt det? Personnummer och ID-kort vid köpet och besöket?

  SvaraRadera
 3. Ja du Kim vet faktiskt inte vad man kan göra åt det...de testade ju med passnummer, personnummer och personligt utställda biljetter till fotbolls-VM i Tyskland 2006, men det finns ju ingen organisation som har kapacitet att kolla runt 60 000 pers biljetter. Dock är det trist att verkliga fans inte får chansen att se sina favoritband bara för att andra ska sko sig. Nu är i alla fall Metallicabiljetten säkrad till den 27/7 på Forum :)

  SvaraRadera