onsdag 12 mars 2008

Två nya länkar i länklistan

I samlingen Intressanta webbplatser (min "fruktsallad" till länklista här till höger ;) finns nu två nya bloggar presenterade.

En riktig glädjespridare bland metalbloggarna är Sorgens Kammer - namnet till trots :) Thomas skriver också om annat än musik, men oavsett om vad, så blir jag på gott humör av att läsa hans blogg och hans positiva kommentarer till andras bloggar.


Tomasz Swiesciak är definitivt ingen ny bekantskap här på bloggen. Ni har många gånger kunnat läsa tips om hans intervjuer, recensioner och övriga författande på Werock och annorstädes. (Sök på namnet i sökrutan uppe till vänster så finner ni länkar till några av dem). Tomasz har valt att numera ha en blogg avsatt helt för sitt skrivande (ovan) förutom den tidigare bloggen . Alltid läsvärt :)

3 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mkt för länkningen ! ;))

  Kollade även in Tomasz Swiesciak nya blogg .
  Verkar väldigt intressant även om han inte uppdaterar lika ofta som du och jag .


  www.sorgenskammer.info.se

  SvaraRadera
 2. Tack för länkningen Kim!

  Apropå uppdateringen; det är mest menat att lägga upp gammalt material som publicerats på annat håll. Eftersom jag vill vänta en viss tid innan jag lägger upp det, kommer inte sidan att uppdateras lika ofta. Men för all del, ta del av min personliga blogg om ni inte kan bärga er =)

  SvaraRadera
 3. Ser nu att det låter lite konstigt i mitt inlägg. Båda dina bloggar, Tomasz, innehåller naturligtvis ditt eget skrivande på ena eller andra sättet...

  Välkommen hem om ett par dygn, förresten! :)

  SvaraRadera