lördag 27 mars 2010

Ny länk i länklistan

Som ni vet skrives det om Bara Bra Saker på denna bloggen, dvs negativ kritik och gnäll ska i princip vara bannlyst. Det går väl sisådär ibland... men det är huvudtanken iaf. Detta innebär inte att jag inte kan uppskatta ironisk humor och svart drift med olika företeelser, särskilt när det görs med brutal elegans som i bloggen Hatpastorns likpredikan. (Tack Shadows för tipset)

Hatpastorn skriver företrädesvis hejdlöst rolig analys av olika företeelser inom black metal såsom i kategorin Bandfotokatastrofer: "Ska det verkligen vara så svårt att hysta på sig lite liksmink, ställa sig i skogen och hålla käften?" eller Logorecensioner, där det kan uppmanas att "snygga till alla pixlar utan att dölja allt med spindelväv alternativt rinnande slem".

Det som gör det brutala slaktandet inte bara uthärdligt utan ytterst roande, är det genuina intresse för dessa liksminkade varelser, för spindelväven och slemmet, som Hatpastorns samtidigt uppvisar. Det sågas med ömhet, och jag låter mig roas kungligt!

Dessutom kan du finna intressanta inslag såsom en genomgång av black metal-scenen i Libanon.

Länken till bloggen finns numera permanent i länklistan till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar