måndag 22 mars 2010

IN FLAMES medlemmar som radiopratare

Nu blir det radioreklam...
Sedan en tid tillbaka hör man Anders Fridén tillsammans med Bollnäs-Martin varannan söndag i Radio Bandits Stockholmssändningar. Nu länkar IN FLAMES och Bandit sig ännu tätare samman, då Peter Iwers blivit medpresentatör i Göteborgs-Bandits tyngsta programpunkt, Grovmalet, på söndagar 20-22. Vilket av programmen ska man då välja?

Sockholm eller Göteborg?
Ja, nu har jag inte precis tänkt ställa till nån stadskamp mellan våra två storstäder. Efter att ha lyssnat på Grovmalet endast en gång får jag ändå ge rådet: välj inte bort någondera om du inte behöver. Peter Iwers delar med sig av erfarenhet, kunnande och historier från livet och turnerandet med IN FLAMES mm. Mycket bra musik i den lite tyngre fåran spelas också.

När Bollnäs och Fridén drar igång vet man inte alls i vilken fåra musiken kommer att hamna, överraskningarna är flera, de egna valen står högt på dagordningen. Det har t o m hänt att de spelat musik som de uttalat inte gillar själva... Men det fanns något att berätta om den. De låter också som de alltid har väldigt trevligt tillsammans, Anders och Martin.

Och sen har naturligtvis Stockholm sitt oslagbara Bandit Metal på måndagar 22-24. Där hör du oftast det nyaste av det tyngsta, och death, thrash och black metal dominerar. Tack till André Warnie för det suveräna programmet!

Söndag-måndag är således väldigt bra musikkvällar på radion. Det är bara att kryssa rätt mellan Bandits olika regionskanaler :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar