måndag 29 mars 2010

Anders Fridén

Anders Fridén har klippt av sig sina dreds efter att ha varit långhårig i tjugo år. Av allmänt intresse? Kankse inte, men ett bra svepskäl för att lägga upp en skön livevideo med IN FLAMES där dredsen svänger vilt och även Gelotte fortfarande är hårfager :)

Annars väntar vi fortfarande på att IN FLAMES ska ge besked om vem som efterträder Jesper Strömblad som gitarrist, och kanske något om ett kommande album. De lär ska ha börjat skriva nytt material i a f.

6 kommentarer:

 1. Jasså så han har klippt sig:P där ser man:P

  SvaraRadera
 2. Ja, hade det varit 1 april hade jag trott det var ett skämt...
  Men, men det lär ju inte ha nån betydelse för det viktiga - musiken.

  Tack för din kommentar och välkommen hit till bloggen!

  SvaraRadera
 3. Tjenare!

  Detta inlägg har inget att göra med Fridéns högst tvivelaktiga frisyrer, däremot ville jag bara säga att HELLSONGs cover på IRON MAIDEN inte alls var fy skam. Trodde det var en omöjlighet att finna en bra cover så nu får jag äta upp min hatt likt Von Pluring i Kalle Anka och klura ut ett fint pris. :)

  /Hatpastorn

  SvaraRadera
 4. Hej Pastorn!
  Jo, Hellsongs gör verkligen sin grej fullt ut, och det blir riktigt bra.

  Det där med pris var jag inte ute efter, så det behöver du inte bekymmra dig så mycket om :)

  Tack för alla kul inlägg på din blogg. Utöver att de oftast dryper av sarkasm är de också mycket intressanta - vem hade t ex en aning om att det fanns så mycket svartmetall i Brunei?

  SvaraRadera
 5. Jag gråter blod för att han inte har dreads längre..

  SvaraRadera
 6. Gör inte det, det visade sig ju att han inte var någon Simpson, där styrkan sitter i håret - han sjunger lika bra som någonsin ;) Och dessutom ska IF börja skriva låtar till en ny platta nu i september/oktober är det sagt. Hav förtröstan!

  SvaraRadera