tisdag 4 maj 2010

Sonisphere: Heaven & Hell ställer in

Det meddelas att Heaven & Hell ställer in sitt deltagande på Sonispherefestivalen. Det är kanske inte det band jag såg allra mest fram emot, men tråkigt är det. Inte minst med tanke på att orsaken är att sångaren Ronnie James Dio är allvarligt sjuk i magcancer.

ApocalypticaGällande festivalen hade jag istället hoppats att det snart skulle avslöjas fler band än de sju, numera sex, stora band som från början var klara. Känns som det är lite tveksamt avvaktande kring svenska Sonisphere. Finland t ex bygger ut till två dagar, varav den först är samma som Sveriges festivaldag, 7 augusti, och med påplusade band som Apocalyptica, HIM och Behemoth. Sedär, de svenska arrangörerna får gärna ta efter...

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det trist, hade ju ändå varit kul att se detta och med Ronnie på sång. Vi får ju hoppas att de band det bokar på för att ersätta detta håller hög klass plus de övriga band som saknas. Behemoth hade ju funkat fint om inte annat :)

    SvaraRadera
  2. För min del var det just Heaven & Hell som var den stora anledningen till biljetten.
    Visst är det fantastiska band, de andra med, men... inte som H&H. Det är ju för fanken Sabbath, legendarernas legendarer - bara under ett annat namn!

    Nå, hoppas att det blir en bra ersättare. Det är ju helt klart ett av de stora namnen som faller bort, så jag antar att det antingen kommer att riktigt stort namn som ersätter, eller flera mindre (typ behemoth o dyl)...

    SvaraRadera