torsdag 17 februari 2011

Sonispherebanden klara

Anders Fridén, IN FLAMES Hovet 2009 (eget foto)
SLIPKNOT
IN FLAMES
MASTODON
MUSTASCH
AIRBOURNE
DEAD BY APRIL
KVELERTAK
GRAVEYARD

Då var det klart med banden till svenska Sonisphere. Eftersom jag aldrig får nog av att se IN FLAMES kan det här bli en trevlig tillställning, men samma känsla av mäktighet och överflöd som de två föregående festivalerna gett infinner sig definitivt inte. Majoriteten Hälften (edit.) är svenska band som finns andra tillfällen att se. SLIPKNOT, MASTODON och AIRBOURN är naturligtvis sevärda, men inget jag längtar stort efter.
 
Är jag i Stockholm den helgen är det absolut värt tiden och 695:- att se denna uppställning men jag kommer nog inte hänga på låset nästa fredag när biljetterna släpps.

Sonisphere Finland, för den som tänker sig det som alternativ, har uppställningen SLIPKNOT, IN FLAMES, MASTODON, OPETH, SONATA ARCTICA, STAM1NA.

3 kommentarer:

  1. Missade KVELERTAK först, och det är ju en rätt trevlig bokning :) Detta ändrar dock inte helhetsintrycket.

    SvaraRadera
  2. Känns lite mer budget om man jämför mot tidigare år, men Mastodon och Kvelertak gör ju att detta kan bli riktigt bra, sedan är ju prislappen inte alls blodig. Hade nog säkert varit det dubbla om Big 4 hade kommit. Synd bara att de måste välja ett datum som det redan finns en festival.

    SvaraRadera
  3. Svagt för att uttrycka det milt. Idiotiskt att lägga det samma helg som Getaway för att uttrycka det milt.

    SvaraRadera