måndag 21 februari 2011

Close Up-bonusar

Med varje nummer av Close-Up Magazine följer en skiva, oftast deras egen promoskiva med utvalda låtar från olika aktuella band. Med senaste nummret följde dessutum EVERGREYs singel Wrong, och idag släpps förövrigt EVERGREYs album "Glorious Collision" (Recension på WeRock).

Nå, EVERGREY är okey, men inte ett band som betyder nåt speciellt för mig, och förstasingeln är trevlig, men inte mer. Vad jag ska komma fram till med det här snacket - och nu är vi där :) - är att i nästa Close-Up räknar jag med en superintressant bonusskiva, nämligen TORTUR DIVISIONs ny EP. Bandet som normalt "bara" släpper sina alster för gratis nedladdning på hemsidan, inte i fysiskt format, och vars föregående samling av 3 trespårs-EP jag utsåg till sjunde bästa albumet år 2010.

Close-Up Magazine påpekar att det är just prenumeranterna som får den här exclusiva plattan, och det är naturligtvis ett sätt att värva nya prenumeranter. Det här blir i vilket fall superspännande, och nedan kan du lyssna till den för ovanlighetens skull svenskspråkiga TORTUR DIVISION-låten Eld Och Plågor från EP:n "Evighetens Dårar I".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar