måndag 28 februari 2011

AZARATH och VESANIA

AZARATH (bild från bandets Myspace)
Vad gör Inferno och Orion medan BEHEMOTH ligger i träda i väntan på att Nergal ska hämta sig efter sjukdom och behandling? Klart är att de inte är overksamma och båda har sedan tidigare sina sidoprojekt. BEHEMOTH-basisten Orions symfonisk black metal-projekt VESANIA har jag skrivit om tidigare. I detta band har Orion ställt undan basen och agerar sångare och gitarrist. VESANIAs senaste album "Distractive Killusions" kan avnjutas på Spotify.

Inferno är, liksom i huvudbandet, även trummis i AZARATH, där han också är huvudansvarig för låtskrivandet. Death/black metal-bandet är på gång med nytt material till sitt ännu obetitlade femte album som ska släppas 6 juni. Det finns en del att lyssna till på AZARATHs Myspace.

Under våren gaddar sig dessutom de båda banden samman under turnénamnet "Unholy Carnival Tour" för ett antal konserter i april. Detta är den polska delen av turnén och vart den tar vägen sedan förtäljer ännu inte källorna. Att Sverige skulle vara inplanerat känns väl dock inte så troligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar