tisdag 1 mars 2011

Flotsam & Jetsam & Minora


WeRock sviker inte, utan till den förste varje månad har skribenterna vässat sina tangentbord(?) och bjuder på färska recensioner. Denna månad samsas SATOR, DEICIDE, CAVALERA CONSPIRACY och THE HAUNTED med ett gäng andra i skivhögen.

För min del har jag å ena sidan begrundat veteranerna FLOTSAM & JETSAMs tionde alster, "The Cold" och å andra sidan fördjupat mig i de svenska färskingarna MINORA och deras "Imago". Vad jag tycker om respektive album läser du förstås på WeRock.se.

Och som vanligt är vi på sajten mer än glada över kommentarer och din egen betygsättning på albumen.

4 kommentarer:

 1. Hej kim , jag hade sorgens kammer bloggen förut
  men tröttnade
  kul att du har fortfarande din kvar

  sitter mest med min hemsida nuförtiden
  www.dimmudiscography.com

  mvh thomas

  SvaraRadera
 2. Hej Thomas, vad kul att höra ifrån dig igen! Jodå, vi kämpar på, bloggen och jag :) Fast rätt mycket av min tid läggs på WeRock.se också, tror att jag recencerade för den sajten redan "på den tiden"? Å så Wikipedia förstås.

  Jag tog en snabb koll på din snygga hemsida, och ska kolla mer lite senare. Tror dock tyvärr inte att jag kan bidra med något, DB har alltid varit en kärlek med måtta för mig :)
  Men vi hörs igen hoppas jag!

  SvaraRadera
 3. :)
  jag kollade we rock en snabbis
  du , big 4 till ullevi i sommar !!!

  SvaraRadera
 4. Ja, det börjar bli lite körigt med allt man vill se i sommar, inte minst i Gbg då. Drömmen vore ju att ha en helhelg på västkusten med MAIDEN på fredagen och Big 4 på söndagen...

  SvaraRadera