onsdag 9 mars 2011

ENTOMBED

(Bild från bandets facebook)
ENTOMBED jobbar på flitigt och är ute och spelar världsvida kring. Och just ikväll dimper de ner för en enstaka spelning i Sverige och Jönköping av alla ställen. Där skulle man varit! Men är icke...

Bandet är däremot inte det flitigaste med att uppdatera sina sidor på nätet, så att så där jättmycket vet jag inte vad som händer i övrigt. Länge var ENTOMBED ett fyramannaband med endast en gitarrist (men vilken gitarrist han är, Alex Hellid!). I höstas gjordes dock en nyrekrytering och en rokad så att numera Victor Brandt, som även spelar i TOTALT JÄVLA MÖRKER och tidigare i SATYRICON, är bandets basist medan den tidigare basisten Nico Elgstrand gått över till gitarr.

Det jag nu undrar är om bandet med denna nystart också börjat skapa nytt material. Har dock inte kunat hitta någon info om detta. Senaste albumet "Serpent Saints" kom 2007. Så det kunde ju vara dags att tänka på nytt kan man tycka?

Nedan kan du lyssna på Wolverine Blues från albumet med samma namn (1993) med en söt video..

3 kommentarer:

 1. Lustigt för jag har precis återupptäckt bandet och lyssnat på Morningstar hela dagen.

  SvaraRadera
 2. Från Demonias blogg: "intervju" med Victor Brandt:

  "Med Entombed så ska vi göra en del spelningar och festivaler men största fokus kommer att ligga på färdigställandet av nya skivan."

  Tjoho säger jag!

  SvaraRadera
 3. Kul Tomasz, kanske kände jag på mig det :)

  Instämmer helt och fullt i "Tjohoet", det var precis det jag ville höra!

  SvaraRadera