tisdag 15 mars 2011

"Unseen" strömmad på MetalSucks


Just nu kan du lyssna till hela THE HAUNTEDs album "Unseen", strömmad på MetalSucks. Albumet har utgivningsdag i Sverige imorgon medan USA t ex får vänta ända till 22 mars. Så för alla som verkligen inte vill vänta längre, klicka på länken ovan.

Tro nu inte att bandet spelar här hemma nu i samband med utgivningen... Nä, Danmark, Finland och Norge får sitt innan THE HAUNTED lirar i Sverige. Datum att hålla reda på:

8 april - Mejeriet, Lund
14 april - Debaser Medis, Stockholm
15 april - BrewHouse, Göteborg
16 april - L'Orient, Linköping

Dessutom är förbandet i Stockholm och Göteborg en av förra årets riktigt spännande debutanter, ZOMBIEKRIG.
Läs WeRocks recension av "Undantagstillstånd"

Kul att se att spridningen är stor och att även nya HAUNTED-albumet har fått två röster så här långt i enkäten till höger. Kommentera gärna era röster här eller samman med andras kommentarer i inlägget där enkäten presenterades.

4 kommentarer:

 1. Bandet kommer att spela på Mejeriet i Lund den 8 April, kommer att se dem där. :)

  SvaraRadera
 2. Tack för kompletteringen, det hade jag missat!

  SvaraRadera
 3. Efter en första genomlyssning av nya plattan vill jag bara grina, dock inte glädjetårar som brukar vara fallet när det gäller The Haunted. Ska dock ge den ett par chanser till men jag tror att det här är spiken i kistan när det gäller The Haunted för min del. Dock så tror jag att de kan växa enormt och sälja en hel del plattor...snyft...hulk...jag som...älskade...The Haunted...

  SvaraRadera
 4. SheerFaith: Hear, hear! Jag blev ännu mer besviken när jag lyssnade på skivan med texthäftet i handen.

  SvaraRadera