onsdag 2 mars 2011

Känns som det är mycket nu...

Vorph. Foto: Wikipedia
Mycket på gång nu! Fick hem nya Samaelpromon igår och det är härlig lyssning må jag säga. Utgivningen av "Lux Mundi" sker inte förrän i slutet av april, så det dröjer innan recensionen kommer. På WeRock.se hittar du dock min recensionen av EP:n "Antigod" från i höstas.

SAMAEL slåss om utrymme i spelaren med bland andra THE HAUNTED vars album "Unseen" släpps om ett par veckor, och samtidigt väntar jag in THOSE LEFT BEHIND vars debut jag avser att recensera till mitten av månaden.

Idag kom också nya Close-Up Magazine
med den utlovade trespårs-EP:n med TORTURE DIVISION. Den åkte in i spelaren på jobbet på stört och innehållet är precis lika stark och intensiv döds som på bandets tidigare släpp. Liksom tidigare har bandet tagit hjälp av Dan Swanö som producent.

Dessutom har idag meddelats att "Big Four of Thrash" trots allt kommer till Sverige i sommar. Inte med Sonisphere-paket som känt, men väl blir det alltså stort kalas på Ullevi i Göteborg när METALLICA, SLAYER, ANTHRAX och MEGADETH kommer dit den 3 juli. Endast två dagar efter att IRON MAIDEN uppträder på samma plats! Känns som en finfin helg att tillbringa i Göteborg :) Och detta endast två veckor efter Metaltown. Ja, inte blev det lättare att planera festival-/konsertsommaren nu...

Biljetterna till Big 4 släpps på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar