lördag 28 maj 2011

IN FLAMES-tävling!

Nya plattan har jag inte tillgång till ;), men i väntan på "Sounds of a Playground Fading" tävlar bloggen ut en trevlig liten box med IN FLAMES första album, "Lunar Strain". Skivan innehåller originallåtarna från "Lunar Strain" + fyra ännu tidigare inspelningar från bandets demo '93. Dessutom innehåller boxen en poster, en IN FLAMES-pin och en tygpatch.

Detta handlar alltså om så tidig IN FLAMES att ingen av de nuvarande medlemmarna är med. Grundaren Jesper Strömblad spelar här trummor, medan sångare är Mikael Stanne (numera DARK TRANQUILLITY), dessutom Glenn Ljungström (numera i THE RESISTANCE tillsammans med Strömblad) på gitarr samt Johann Larsson på bas (är det någon som vet var han tagit vägen sen, fortsatte han med musik efter IN FLAMES-tiden?).

Och vad ska du göra för att vinna detta stycke IN FLAMES-historia? Ja, en bra motivering till varför just du ska ha boxen skickas in till bloggens mejl, kimkahn@passagen.se Siata dag sammanfaller med utgivningsdagen för nya albumet, nämligen 15 juni. Så du har en stund på dig att fila på argument som övertygar. Vinnarmotiveringen publiceras förstås här på bloggen också.

1 kommentar:

  1. Grymt med en tävling! Får fundera på en bra motivering :)

    SvaraRadera