tisdag 31 maj 2011

Läser just nu: Access All AreasAnders Tengners "Access All Areas", Mycket intressant från nästan tre decenniers liv med hårdrockens små och stora i sin absoluta närhet.

Hoppas kunna återkomma när den är färdigläst, men redan nu kan jag rekommendera den till alla som på minsta sätt känner sig som en hårdrocksnörd :)

2 kommentarer:

  1. Alltså, jag vet inte...jag borde gilla boken som fan som helhet. Ser man till de band jag gillar som Tegner har hängt/intervjuat så är det såklart intressant läsning. Men tonen, dra åt helvete vad jag stör mig på den. Flåshurtig, kolla-vad-cool-jag-är som har kuskat runt i Japan med EUROPE och levt rövare - jag tröttnar rätt snabbt kan jag säga. Kan man ha överseende med tonen så är det bara att gratulera, men detta var inget för mig. Konstigt nog.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja nu har jag ju inte läst så långt än, men jag kan inte säga emot dig om det där med tonen. Ännu så länge stör det mig dock inte så mycket, kanske för att jag inte väntade mig något annat heller. Jag tänker försöka ta det bara för vad det är och enbart läsa för att, och i den mån, det roar mig.

    SvaraRadera