söndag 15 april 2012

IN FLAMES i Karlstad ikväll - ändrad tid

Vi är på plats i Karlstad inför kvällens IN FLAMES-konsert i Nöjesfabriken. När vi igår kom från Södertörns 6-8 cm nysnö visade sig Värmlands hjärta från sin allra bästa sida och devisen "Sola i Karlsta" bevisade sig själv.

Tyvärr blev dock lördagens planerade aktivitet inställd av arrangörerna, nämligen en tillställning på Värmlands museum med Nobelprispoesiuppläsning (Tomas Tranströmer) av Krister Henriksson, och levande musik därtill. Vi kompenserade med tidig middag och sen såg vi Hungerspelen på bio. En mycket bra film om än inte, som väntat, alls lika innehållsriksom boken den bygger på. Tillräckligt bra för att ge upphov till ett antal diskussioner i resesällskapet iaf.


THE RYOT (promobild)
Kvällens huvudakt IN FLAMES föregås, som jag skrivit tidigare, av DEATH DESTRUCTION, som fått mycket god kritik för de första spelningarna på turnén. Dessutom får vi som ett första förband just här i Karlstad det halvlokala bandet THE RYOT. Det har meddelats av arrangörerna att tiderna ikväll är ändrade. Inte för att jag hade full koll på hur det var sagt tidigare, men detta ska vara det som gäller:

Dörrarna öppnas kl 18
THE RYOT 18:30-19:00
DEATH DESTRUCTION 19:15-19:55
IN FLAMES 20:30- ca 22:15

1 kommentar:

  1. och där kom youtubeklippet på plats också och syns - hoppas jag :)

    SvaraRadera